Se mere Produkter

XAL

I over 20 år har østrigske XAL fokuseret på lys i al dets mangfoldighed samt på lysets optimale tilpasning til brugernes behov. XAL bestræber sig konstant på at skubbe grænserne for, hvad der er teknisk muligt inden for arkitektonisk lys. Summen af alt dette tager afsæt i deres æstetiske og funktionelle platform, som integrerer alle former for indendørs- og udendørsbelysning.

XAL er specialister i de nye og intelligent styrede dynamiske LED-løsninger, som vi med stor succes har implementeret i bl.a. kontor- og erhvervsbyggerier. 

I en tid med meget forskelligartede krav og behov tilbyder XAL den optimale kvalitet, fleksibilitet i bæredygtige løsninger, der rækker langt ud over kortvarige tendenser.

Foruden det brede produktsortiment tilbyder XAL også mulighed for at skabe skræddersyede løsninger og kundetilpassede produkter, ofte i samarbejde med arkitekter og lysdesignere. I vort showroom udstiller XAL et stort udvalg af deres interessante armaturer. Ring og aftal tid for en nærmere gennemgang. 

Anker & Co er distributør af XAL i Danmark.