Anker & Co presents a private residence

Test test

Anker & Co presents: EWO in Denmark

Endnu et spændende belysningsbrand tilføjes Anker & Cos portefølje: EWO. EWO designer, udvikler og producerer udendørsbelysning til det offentlige rum. Virksomhedens differentierede know-how, kreativitet og avancerede patenterede linseteknologi har gjort EWO til førende inden for branchen. Typiske brugsområder for EWOs belysning er parker og torve, stier, havne, broer, flypladser, parkeringspladser, veje og gader.

Deres udendørsbelysning er allerede at finde flere steder i Danmark bl.a. på pladsen mellem BLOX og Den Sorte Diamant, foran Bella Sky og Bella Centeret, ved Christiansborg og Jyske Bank Private Banking Midtjylland. Derudover finder man også EWOs belysning på utallige udenlandske landemærker såsom Markuspladsen i Venedig, Quai Rambaud-flodbredden i Lyon, Münchens lufthavn og ikke mindre end 71 andre lufthavne rundt om i verden.

Den familieejede italienske virksomhed har eksisteret i mere end 20 år. Fabrikken og hovedkontoret ligger i Sydtyrol. Her ligger også EWOLAB, der står for design og teknisk udvikling.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

Newsletter

About us

Anker & Co

Anker & Co repræsenterer en lang række kendte internationale belysningsbrands. I vores showroom i København har man mulighed for at se og få demonstreret det sidste nye inden for moderne belysning. 

Bag Anker & Co står Michael Anker og team, som har mere end 25 års erfaring fra belysnings- og designbranchen. Kendetegnende for os alle er en passion for design, kvalitet og lys.

Udover agenturet for de mange brands udvikler og implementerer Anker og Co belysningsløsninger til virksomheder og private boliger. Se billeder fra udvalgte projekter her.

Presse

Er du journalist eller stylist, og har du brug for viden om det sidste nye inden for belysning eller højtopløselige billeder af vores produkter? Så kontakt os på presse@ankerco.com

Kontakt os

Vores kontor og showroom har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.30 eller efter aftale. Kontakt os gerne for yderligere information, salgsmateriale, konsulentbesøg, forhandlerliste m.m.

Camilla Juul Petersen, projektkonsulent Sjælland
tel. 30704377cjp@ankerco.com

Toan Lé, projektkonsulent Jylland og Fyn
tel. 31192118tl@ankerco.com

Jacob Lorentz, projekt- og salgssupport
tel. 60244377jl@ankerco.com

Tine Lyng, salgssupport
tel. 70213700tlc@ankerco.com

Morten Thyregod Andersen, salgssupport
tel. 70213700morten@ankerco.com

Roberto Luminari, lysdesigner
tel. 70213700rl@ankerco.com

Malene Hanche, lysdesigner
tel. 70213700mhs@ankerco.com

Michael Anker, direktør og projektsalg
tel. 40134377ma@ankerco.com

 

 

 

Showroom Copenhagen

Dampfærgevej 13
2100 Copenhagen
+45 70 21 37 00

Showroom Aarhus

Rudolfgårdsvej 1D
8260 Aarhus
+45 70 21 37 00