Anker & Co præsenterer Fredsted Floors

I det niende kapitel af vores filmserie “We Do Lighting” præsenterer Arkitekt og Partner Uffe Lumbye Nielsen fra Ravn Arkitektur deres arbejde med transformationen af Fredsted Floors’ showroom og kontor, som har vundet Aarhus Kommunes Byfornyelsespris og var nomineret til årets kontorbygning af Nohrcon.

Fredsted er et dansk brand, der designer og producerer eksklusive gulv- og træløsninger. Belysningen spiller en stor rolle i Ravn Arkitekturs transformation, da belysningen påvirker vores måde at opfatte træets farve og varme på. Lær mere om Uffe Lumbye Nielsens måde at arbejde med belysning på, og hvordan han har brugt det til at skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

Lyspartner og leverandør: Anker & Co
Belysningsprodukter:
XALWever & Ducré, Michael Anastassiades og TEKNA
Filmproduktion: Mellow Cph

...

Nyhedsbrev

Om os

Anker & Co

Anker & Co repræsenterer kendte internationale belysningsbrands. I vores showroom i København har man mulighed for at se og få demonstreret det sidste nye inden for moderne belysning. 

Bag Anker & Co står Michael Anker og team, som har mere end 25 års erfaring fra belysnings- og designbranchen. Kendetegnende for os alle er en passion for design, kvalitet og lys.

Anker og Co udvikler og implementerer belysningsprojekter til bl.a. kontorer, butikker, hoteller, restauranter, offentlige rum, udendørsarealer og private boliger. Vi er behjælpelige med samtlige faser i projektet - fra idéoplæg, lysberegningerne, teknisk rådgivning og sparring til den endelige belysningsplan. Ved tæt dialog med bygherre, indretningsarkitekt og arkitekt opnås de bedste og mest æstetiske løsninger for alle parter. Se billeder fra udvalgte projekter her.

Presse

Er du journalist eller stylist, og har du brug for viden om det sidste nye inden for belysning eller højtopløselige billeder af vores produkter? Så kontakt os på presse@ankerco.com

Kontakt os

Vores kontor og showroom har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.30 eller efter aftale. Kontakt os gerne for yderligere information, salgsmateriale, konsulentbesøg, forhandlerliste m.m.

Camilla Juul Petersen, projektkonsulent Sjælland
tel. 30704377, cjp@ankerco.com

Toan Lé, projektkonsulent Jylland og Fyn
tel. 31192118tl@ankerco.com

Jacob Lorentz, projekt- og salgssupport
tel. 60244377, jl@ankerco.com

Tine Lyng, salgssupport
tel. 70213700, tlc@ankerco.com

Sara Løvengreen, Lysdesigner
tel. 52394377, sl@ankerco.com

Morten Thyregod Andersen, salgssupport
tel. 70213700, morten@ankerco.com

Roberto Luminari, lysdesigner
tel. 70213700, rl@ankerco.com

Malene Hanche, lysdesigner
tel. 70213700mhs@ankerco.com

Michael Anker, direktør og projektsalg
tel. 40134377, ma@ankerco.com

Showroom København

Dampfærgevej 13
2100 København
+45 70 21 37 00

Showroom Aarhus

Rudolfgårdsvej 1D
8260 Aarhus
+45 70 21 37 00