Lysdesigner søges (barselsvikariat)

Som lysdesigner hos Anker & Co får du mulighed for at være med hele vejen i vores projekter fra den indledende behovsafdækning og kreative proces, til detailprojektering og den afsluttende tilpasning.

Opgaver vil være at

 • designe lysløsninger til kontorer, butikker, hoteller, restauranter, offentlige rum, udendørsarealer og private boliger
 • udarbejde specifikationer på designoplæg
 • udarbejde lysberegninger og visualiseringer
 • yde support både internt og til indretningsfirmaer, arkitekter, ingeniører og rådgivere
 • deltage i projektmøder ved udvalgte projekter
 • deltage i messer i ind- og udland
 • deltage i og forberedelse af diverse salgsrelaterede events og arrangementer

Der er tale om et spændende og varieret job i et kreativt miljø og med masser af vækstmuligheder. Stillingen er et 1-års barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Du vil blive lønnet efter kvalifikationer.

Din profil

 • Du har en baggrund som lysdesigner og har erfaring fra et lignende job i belysningsbranchen
 • Du er passioneret omkring design og belysning
 • Du besidder en positiv tilgang og gode samarbejdsevner
 • Du har et højt brugerniveau i relevante programmer som Dialux, Relux og AutoCAD

Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat. Send ansøgning og CV til direktør, Michael Anker, på ma@ankerco.com. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Forventet svartid er 3-4 hverdage.

Om Anker & Co

Anker & Cos belysningsløsninger er prisvindende. Vi har et stort fokus på tendenser i den nyeste teknologi inden for lys og design.

Projekterne spænder bredt – fra store til små for både private og offentlige kunder. Vi er i tæt dialog med arkitekt, bygherre, ingeniør, lysdesigner og indretningsarkitekt igennem hele processen, så vi sikrer, at gode løsninger føres helt til ende.

Kvalitet, design og teknologi er kriterier for hvilke belysningsproducenter, vi ønsker at samarbejde med. Vi repræsenterer både teknisk og dekorativ belysning, som vi distribuerer og sælger på det skandinaviske marked.

Se mere på vores Instagram @ankerco.

Anker & Co præsenterer Michael Anastassiades

Jeg definerer mig selv som en kreativ. Jeg kreerer ting, om det er design eller kunst, tror jeg, er åbent for fortolkning,” siger cypriotiskfødte, London-bosatte designer Michael Anastassiades. Ved at arbejde i skæringspunktet mellem design og kunst skaber han objekter, som er stramme, legende, rene, abstrakte, nuancerede og stemningsfulde - og ofte det hele på én gang. Hans belysningsarmaturer vil ofte parre elementære former som cylindre, kugler og rør med mere luksuriøse, reflekterende materialer - spejle, krystal og poleret bronze - hvilket skaber et karakteristisk samspil. Se vores film om Michael Anastassiades og lær mere om hans inspiration, vision og æstetik.

Anker & Co repræsenterer Michael Anastassiades Unlimited Collection i Skandinavien.

Nyhedsbrev

Om os

Anker & Co

Anker & Co repræsenterer kendte internationale belysningsbrands. I vores showroom i København har man mulighed for at se og få demonstreret det sidste nye inden for moderne belysning. 

Bag Anker & Co står Michael Anker og team, som har mere end 25 års erfaring fra belysnings- og designbranchen. Kendetegnende for os alle er en passion for design, kvalitet og lys.

Anker og Co udvikler og implementerer belysningsprojekter til bl.a. kontorer, butikker, hoteller, restauranter, offentlige rum, udendørsarealer og private boliger. Vi er behjælpelige med samtlige faser i projektet - fra idéoplæg, lysberegningerne, teknisk rådgivning og sparring til den endelige belysningsplan. Ved tæt dialog med bygherre, indretningsarkitekt og arkitekt opnås de bedste og mest æstetiske løsninger for alle parter. Se billeder fra udvalgte projekter her.

Presse

Er du journalist eller stylist, og har du brug for viden om det sidste nye inden for belysning eller højtopløselige billeder af vores produkter? Så kontakt os på presse@ankerco.com

Kontakt os

Vores kontor og showroom har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.30 eller efter aftale. Kontakt os gerne for yderligere information, salgsmateriale, konsulentbesøg, forhandlerliste m.m.

Camilla Juul Petersen, projektkonsulent Sjælland
tel. 30704377, cjp@ankerco.com

Toan Lé, projektkonsulent Jylland og Fyn
tel. 31192118tl@ankerco.com

Jacob Lorentz, projekt- og salgssupport
tel. 60244377, jl@ankerco.com

Tine Lyng, salgssupport
tel. 70213700, tlc@ankerco.com

Sara Løvengreen, Lysdesigner
tel. 52394377, sl@ankerco.com

Morten Thyregod Andersen, salgssupport
tel. 70213700, morten@ankerco.com

Roberto Luminari, lysdesigner
tel. 70213700, rl@ankerco.com

Malene Hanche, lysdesigner
tel. 70213700mhs@ankerco.com

Michael Anker, direktør og projektsalg
tel. 40134377, ma@ankerco.com

Showroom København

Dampfærgevej 13
2100 København
+45 70 21 37 00

Showroom Aarhus

Rudolfgårdsvej 1D
8260 Aarhus
+45 70 21 37 00