Anker & Co præsenterer The Krane

Hvor ville arkitektur være uden belysning? Få et indblik i Anker & Cos univers og lær hvordan belysning spiller en vigtig rolle i måden, folk oplever og forstår arkitektur.

I første kapitel af vores nye filmserie præsenterer Mads Møller fra Arcgency mikrohotellet The Krane, som er en tidligere kulkran i den gamle industrihavn i Nordhavn. I dag fungerer stedet som et retreat, spa og mødelokale med hav, himmel og panoramaudsigt over København.

Projekt: The Krane 
Ejer: Unionkul A/S
Arkitektur:
Arcgency
Belysning: Anker & Co
Produkter:
XAL og Wästberg
Filmproduktion: Mellow Cph 

Se det andet kapitel i Anker & Cos filmserie her og bliv præsenteret for Arkitema Architects kontor i Carlsberg Byen. 

Gå på opdagelse i vores brands’ nyeste kataloger

Nu kan du downloade vores brands’ nyeste kataloger eller læse dem online på vores hjemmeside. Gå på opdagelse i katalogerne og bliv inspireret til belysning til kontorer, butikker, hoteller, restauranter, offentlige rum, udendørsarealer og private boliger. Du kan blandt andet finde nye skulpturelle lamper fra Catellani & Smith, den nye serie af dekorativ belysning fra Wever & Ducré, XALs nyheder inden for teknisk belysning og EWOs belysning til det offentlige rum.

Download katalogerne eller læs dem online her.

Nyhedsbrev

Om os

Anker & Co

Anker & Co repræsenterer kendte internationale belysningsbrands. I vores showroom i København har man mulighed for at se og få demonstreret det sidste nye inden for moderne belysning. 

Bag Anker & Co står Michael Anker og team, som har mere end 25 års erfaring fra belysnings- og designbranchen. Kendetegnende for os alle er en passion for design, kvalitet og lys.

Anker og Co udvikler og implementerer belysningsprojekter til bl.a. kontorer, butikker, hoteller, restauranter, offentlige rum, udendørsarealer og private boliger. Vi er behjælpelige med samtlige faser i projektet - fra idéoplæg, lysberegningerne, teknisk rådgivning og sparring til den endelige belysningsplan. Ved tæt dialog med bygherre, indretningsarkitekt og arkitekt opnås de bedste og mest æstetiske løsninger for alle parter. Se billeder fra udvalgte projekter her.

Presse

Er du journalist eller stylist, og har du brug for viden om det sidste nye inden for belysning eller højtopløselige billeder af vores produkter? Så kontakt os på presse@ankerco.com

Kontakt os

Vores kontor og showroom har åbent alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.30 eller efter aftale. Kontakt os gerne for yderligere information, salgsmateriale, konsulentbesøg, forhandlerliste m.m.

Camilla Juul Petersen, projektkonsulent Sjælland
tel. 30704377, cjp@ankerco.com

Toan Lé, projektkonsulent Jylland og Fyn
tel. 31192118tl@ankerco.com

Jacob Lorentz, projekt- og salgssupport
tel. 60244377, jl@ankerco.com

Tine Lyng, salgssupport
tel. 70213700, tlc@ankerco.com

Sara Løvengreen, Lysdesigner
tel. 52394377, sl@ankerco.com

Morten Thyregod Andersen, salgssupport
tel. 70213700, morten@ankerco.com

Roberto Luminari, lysdesigner
tel. 70213700, rl@ankerco.com

Malene Hanche, lysdesigner
tel. 70213700mhs@ankerco.com

Michael Anker, direktør og projektsalg
tel. 40134377, ma@ankerco.com

Showroom København

Dampfærgevej 13
2100 København
+45 70 21 37 00

Showroom Aarhus

Rudolfgårdsvej 1D
8260 Aarhus
+45 70 21 37 00